Moderaterna i Örkelljunga är den moderata föreningen i Örkelljunga kommun.

Om oss

Benjamin Baron är ordförande i partiföreningen.

Vid 2022 års val fick vi  7 av 37 mandat i fullmäktige. Vi styr i majoritet tillsammans med Sverigedemokraterna i Samstyret. Vi har visat vilken potential Örkelljunga kommun har om man sköter den rätt och förädlar alla de värden som finns här. Det går bra för Örkelljunga och det vill vi det ska fortsätta att göra!

Moderaternas Örkelljunga är en underbart belägen kommun med tillgång till skön natur och fina strövområden. Kommunen kan erbjuda i stort sett alla naturtyper och upplevelser. Det är bara att välja var man vill bo och trivas bäst!

Örkelljunga kommun, tillhör en av Skånes attraktiva kommuner med en god tillväxt och nära till allt. Vår ambition är att kommunen ska fortsätta växa. Aldrig förr har det varit så många som vill flytta till Örkelljunga, det byggs för fullt i hela kommunen. Och vi satsar på alla delar.

Vi Moderater vill fortsätta den inslagna vägen mot framgång! Vi prioriterar kärnverksamheterna samtidigt som vi ser till att kommunen fortsätter att vara attraktiv som bostadskommun genom att satsa på kultur- och fritidsutbud, t. ex vår nya allhall FORUM som är en av de största enskilda investeringarna i vår kommuns historia.

Vi gör ett bra Örkelljunga ännu bättre!

Tappade uppkopplingen